Mož in žena zapela "Amazing Grace" v silosu: Njun nastop jemlje sapo!

Brackin in Lindsay Kirkland sta mož in žena, ki sta oba velika ljubitelja glasbe in petja.

Na spletu se predstavljata z umetniškim imenom Sounds Like Reign, največkrat pa pojeta krščanske pesmi.

Ob koncu preteklega meseca sta na spletu objavila čudovit video posnetek, pri katerem sta se v praznem silosu lotila petja uspešnice "Amazing Grace". Omenjeno pesem je okoli leta 1772 napisal angleški duhovnik John Newton.

Kako je nastala pesem "Amazing Grace"? John je bil pred opravljanjem duhovniškega poklica pomorščak, nekega dne pa se je na morju znašel sredi hude nevihte. Več ur je preživel na čelu čolna, nato se je za pomoč obrnil k Bogu. Nevihto je preživel, kmalu po tem pa začel živeti kot kristjan in vero širil kot duhovnik. Prav pretekla izkušnja na morju je bila povod, da je napisal pesem "Amazing Grace".

Prisluhnite, kako sta svetovno poznano uspešnico "Amazing Grace" zapela mož in žena, ki se v svetu glasbe predstavljata z umetniškim imenom Sounds Like Reign. Bosta s petjem v praznem silosu prevzela tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežHaski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULFranko Bajc zablestel z novo pesmijo: Oboževalke so navdušene!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Deklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoMoški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeZlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Osemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tla