Mož ponovil zaroko s svojo ženo: Posnetek je uspešnica na spletu!

Na spletu je pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljivo potezo moža.

Ta je z ženo poročen že 25 let, v preteklih dneh pa jo je presenetil z vnovično zaroko, ki se je dotaknila mnogih spletnih uporabnikov.

Katie Prentiss je iz ameriške zvezne države Oregon skupaj s svojo 17-letno hčerko potovala v New York - mislila je, da bodo to navadne počitnice z njeno hčerko, a mož je imel povsem drugačne načrte.

Med pohajkovanjem v parku Central Park je Katie mislila, da bo njena hčerka naredila fotografijo, v resnici pa je začela s snemanjem nepričakovanega presenečenja. Za njo je bil namreč mož Brian, ki je na skrivaj potoval v New York, da bi ženo presenetil na zares romantičen način.

Kljub temu, da sta bila že poročena, jo je znova zaprosil za roko in ji tako pokazal, kako veliko ljubezen goji do nje. Poglejte si čudovito presenečenje, ki ga je Brian pripravil za svojo ženo Katie.
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Uh.., cuker mi je skočil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!