Moža je prosila, naj hčerkico spravi spat! Njegov posnetek zdaj obkroža internet...

Na spletu je nedolgo nazaj pristal najbolj simpatičen video posnetek, ki je nastal izpod rok vestnega očeta.

Žena se je namreč odločila, da si bo privoščila oddih s svojimi prijateljicami, možu pa zaupala nalogo, naj njuno malo novorojenko spravi k spancu.

Cody Comer iz kraja Carthage v ameriški zvezni državi Missouri se je omenjene naloge lotil popolnoma po očetovo, njegov video posnetek pa je na spletu takoj postal velika uspešnica. Ker se Cody ukvarja z igranjem kitare, je svojo malo hčerkico Carrigan položil na prav omenjen glasbeni instrument, nato pa za dojenčico zaigral prav posebno pesem.

Isto pesem je namreč igral tudi med nosečnostjo, deklica pa se je na glasbo vedno odzvala že v trebuščku mame.

Njegov glas je v hipu uspaval dojenčico Carrigan, svojo potezo pa je Cody posnel na kamero in video posnetek delil na Facebook profilu. Do danes je ta nabral že več kot 1,5 milijona ogledov in preko 450.000 všečkov. Bodo prizori v posnetku tudi tebi zaigrali na srce?

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Tudi ta snemalec ima akutno bolezen vseh snemalcev kitar: bog ne daj, da bi se videlo, katero kitaro ima v rokah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke