Moža je prosila, naj hčerkico spravi spat! Njegov posnetek zdaj obkroža internet...

Na spletu je nedolgo nazaj pristal najbolj simpatičen video posnetek, ki je nastal izpod rok vestnega očeta.

Žena se je namreč odločila, da si bo privoščila oddih s svojimi prijateljicami, možu pa zaupala nalogo, naj njuno malo novorojenko spravi k spancu.

Cody Comer iz kraja Carthage v ameriški zvezni državi Missouri se je omenjene naloge lotil popolnoma po očetovo, njegov video posnetek pa je na spletu takoj postal velika uspešnica. Ker se Cody ukvarja z igranjem kitare, je svojo malo hčerkico Carrigan položil na prav omenjen glasbeni instrument, nato pa za dojenčico zaigral prav posebno pesem.

Isto pesem je namreč igral tudi med nosečnostjo, deklica pa se je na glasbo vedno odzvala že v trebuščku mame.

Njegov glas je v hipu uspaval dojenčico Carrigan, svojo potezo pa je Cody posnel na kamero in video posnetek delil na Facebook profilu. Do danes je ta nabral že več kot 1,5 milijona ogledov in preko 450.000 všečkov. Bodo prizori v posnetku tudi tebi zaigrali na srce?

0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Tudi ta snemalec ima akutno bolezen vseh snemalcev kitar: bog ne daj, da bi se videlo, katero kitaro ima v rokah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca