Mučili so se, da bi odprli pokrov kozarca: Osramotila jih je ženska!

Mnogi moški se s ponosom lotijo opravil, pri katerih lahko pokažejo svojo moč.

Kdaj pa jih pri tem prekašajo tudi ženske, ki za opravljanje določenega opravila izberejo popolnoma drugačen pristop.

Tako je bilo tudi v video posnetku, pri katerem so v restavraciji posneli prizor, ko so se odpiranja pokrova na kozarcu za vlaganje lotili moški. Trudili so se na vso moč, a jim pokrova nikakor ni uspelo odviti.

Ko so nad nalogo že skoraj obupali, je do kozarca pristopila ženska, nato pa s preprosto potezo precej osramotila moške. S pokrovom kozarca je najprej nekajkrat udarila po mizi, nato pa ga kot za šalo odprla.

Video posnetek je na YouTube omrežju že prava uspešnica, ob videnih prizorih pa se boste brez dvoma pošteno nasmejali tudi sami. Poglejte si, kako je ženska prekašala skupino moških.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Jaz s konico švicarskega noža na pokrovu naredim čisto majhno luknjico, da se podtlak v kozarcu izenači z zunanjim in pokrov samo hujdo pogledam, pa se odpre kar sam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!