Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!

Preteklo leto je na spletu pristal simpatičen video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradla iznajdljiva mucka Carrot.

Po besedah lastnice se vedno bori za svoj prav v hiši, kar dokazuje tudi video posnetek, ki na spletu beleži veliko ogledov.

Iz mesta Redding v Kaliforniji prihaja video posnetek mucke Carrot, ko se je v dnevni sobi prepuščala sončnim žarkom. A ker imajo njeni lastniki tudi kužke, okna najraje zagrnejo, da psi ne lajajo na mimoidoče.

To pa ni po godu mucki Carrot, ki skozi okno najraje opazuje ptice. Lastnik ji je leta nazaj zakril okna, mucka pa je polkna takoj zatem odprla.

Lastnik je svoje dejanje ponovil, a mucka znova ni popustila. Ko ji je bilo dovolj, je lastniku namenila jezen pogled, nato pa s svojim dejanjem poskrbel za salve smeha. Tudi tako iznajdljive so naše mucke!
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Mačke so nekaj najlepšega na Zemlji...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!