Mucko je zaklenila v stanovanje: Kamera je posnela prizor, ki ji je zlomil srce!

Mnogi lastniki kužkov pravijo, da mačke nikoli ne bodo tako navezane na svoje lastnike, kot so psi. Mačke označujejo za manipulatorke, ki svoje lastnike izkoriščajo za hrano, prav nikoli pa naj ne bi pokazale hvaležnosti.

Da temu v resnici ni tako, dokazuje video posnetek, ki je na spletu pristal v preteklem letu!

Lastnica po imenu Jasmin je v svojem domu nastavila varnostno kamero, ko je odšla na kratek sprehod s kužkom in mucko pustila samo doma. Zanimalo jo je, kaj mucka počne ob njeni odsotnosti, ob ogledu video posnetka pa se ji je zlomilo srce.

Njena mačka jo je ves čas potrpežljivo čakala pred vhodnimi vrati in večkrat otožno klicala svojo lastnico.

Tako je izvedela, da jo ima mačka resnično rada. Poglejte si prizor, ki je dal misliti vsem tistim, ki pravijo, da mucke ne cenijo svojih lastnikov!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!