Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!

Splet je obkrožil simpatičen video posnetek iz Nizozemske, v katerem je vso pozornost ukradla muca.

Lastnik je njeno igro posnel ob Newtonovi zibelki - gre za posebno napravo z uravnovešenimi kovinskimi kroglicami, ki se zaradi fizikalnih zakonov med seboj odbijajo.

Mucka je mnoge navdušila s svojo potezo, ko je "zagnala" omenjeno napravo. Eno izmed kovinskih kroglic je nežno zgrabila s tačko, jo izpustila, nato pa uživala v predstavi.

Številni spletni uporabniki so ob posnetku izpostavili dejstvo, kako pametna je mucka, da je s tačko prijela le eno kroglico in ne vseh.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz Nizozemske, ki je samo na Facebook omrežju v le nekaj dneh dosegel več kot 750.000 ogledov. Bo mucka s svojo bistrostjo navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Muc študira teorijo neelastičnih trkov. Po moje pojem "gibalne količine" že obvlada...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo