Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!

Splet je obkrožil simpatičen video posnetek iz Nizozemske, v katerem je vso pozornost ukradla muca.

Lastnik je njeno igro posnel ob Newtonovi zibelki - gre za posebno napravo z uravnovešenimi kovinskimi kroglicami, ki se zaradi fizikalnih zakonov med seboj odbijajo.

Mucka je mnoge navdušila s svojo potezo, ko je "zagnala" omenjeno napravo. Eno izmed kovinskih kroglic je nežno zgrabila s tačko, jo izpustila, nato pa uživala v predstavi.

Številni spletni uporabniki so ob posnetku izpostavili dejstvo, kako pametna je mucka, da je s tačko prijela le eno kroglico in ne vseh.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz Nizozemske, ki je samo na Facebook omrežju v le nekaj dneh dosegel več kot 750.000 ogledov. Bo mucka s svojo bistrostjo navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Muc študira teorijo neelastičnih trkov. Po moje pojem "gibalne količine" že obvlada...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice