Na ameriškem talentu blestela 13-letnica, njeno petje ti pokonci postavi kocine

Trenutna sezona ameriškega šova talentov ima ogromno mladih pevcev in pevk. Med njimi je tudi Charlotte Summers, ki šteje rosnih 13 let.

Deklica prihaja iz Španije, s petjem pa se je začela ukvarjati 7 let nazaj, ko je prvič gledala šov America's Got Talent.

Mnoge je simpatična Charlotte prevzela že na avdiciji, ko je zapela pesem "I Put a Spell on You" iz leta 1956. Strogega žiranta Simona Cowella je takrat povsem prevzela!

V nadaljevanju šova America's Got Talent je 13-letnica zapela pesem "You Don't Own Me" iz šestdesetih, pod katero se je takrat v originalu podpisala pevka Lesley Gore. Nastop deklice je pohvalil tudi gost med sodniki, komik Jay Leno.

Prisluhnite izjemnemu pevskemu talentu mlade Charlotte Summers iz Španije, ki je tokrat še enkrat znova zablestela v šovu America's Got Talent!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!