Na avtocesti je motoristu presekal pot, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Vsak voznik bi se moral zavedati, da je med vožnjo potrebna velika mera pazljivost. V nasprotnem primeru se lahko namreč hitro pripeti prometna nesreča.

V teh dneh je na spletu pristal video posnetek s čelade motorista, ko je ta med vožnjo po avtocesti doživel pravo dramo.

Jose Becerra je svojo vožnjo na motorju snemal s pomočjo GoPro kamere, nameščene na čeladi, nato pa pri pasu za vključevanje doživel pravo dramo. Voznik osebnega vozila, ki se je vključeval na avtocesto, je polno črto prevozil že povsem na začetku.

Da bi pridobil nekaj sekund, je izsilil tudi motorista, nato pa že v naslednjem trenutku svojo odločitev hitro obžaloval.

Zapeljal je na vozni pas, kjer je bilo veliko počasnih vozil, s svojim avtomobilom pa trčil v zadnji del drugega vozila. Pri visoki hitrosti se je prevrnil, kamera na čeladi motorista pa je celotno dramo posnela povsem od blizu! Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil priča motorist...
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Jaz se v takih primerih vedno pravočasno umikam levo. Je se pa nesrečnik ziher ustrašil nervoznega zvoka motorja, ,ko je motorist zaturiral. Kaj češ, nimajo vsi BMW-jev s kultiviranim zvokom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!