Na avtocesti je motoristu presekal pot, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Vsak voznik bi se moral zavedati, da je med vožnjo potrebna velika mera pazljivost. V nasprotnem primeru se lahko namreč hitro pripeti prometna nesreča.

V teh dneh je na spletu pristal video posnetek s čelade motorista, ko je ta med vožnjo po avtocesti doživel pravo dramo.

Jose Becerra je svojo vožnjo na motorju snemal s pomočjo GoPro kamere, nameščene na čeladi, nato pa pri pasu za vključevanje doživel pravo dramo. Voznik osebnega vozila, ki se je vključeval na avtocesto, je polno črto prevozil že povsem na začetku.

Da bi pridobil nekaj sekund, je izsilil tudi motorista, nato pa že v naslednjem trenutku svojo odločitev hitro obžaloval.

Zapeljal je na vozni pas, kjer je bilo veliko počasnih vozil, s svojim avtomobilom pa trčil v zadnji del drugega vozila. Pri visoki hitrosti se je prevrnil, kamera na čeladi motorista pa je celotno dramo posnela povsem od blizu! Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil priča motorist...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Jaz se v takih primerih vedno pravočasno umikam levo. Je se pa nesrečnik ziher ustrašil nervoznega zvoka motorja, ,ko je motorist zaturiral. Kaj češ, nimajo vsi BMW-jev s kultiviranim zvokom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!