Na avtocesti je motoristu presekal pot, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Vsak voznik bi se moral zavedati, da je med vožnjo potrebna velika mera pazljivost. V nasprotnem primeru se lahko namreč hitro pripeti prometna nesreča.

V teh dneh je na spletu pristal video posnetek s čelade motorista, ko je ta med vožnjo po avtocesti doživel pravo dramo.

Jose Becerra je svojo vožnjo na motorju snemal s pomočjo GoPro kamere, nameščene na čeladi, nato pa pri pasu za vključevanje doživel pravo dramo. Voznik osebnega vozila, ki se je vključeval na avtocesto, je polno črto prevozil že povsem na začetku.

Da bi pridobil nekaj sekund, je izsilil tudi motorista, nato pa že v naslednjem trenutku svojo odločitev hitro obžaloval.

Zapeljal je na vozni pas, kjer je bilo veliko počasnih vozil, s svojim avtomobilom pa trčil v zadnji del drugega vozila. Pri visoki hitrosti se je prevrnil, kamera na čeladi motorista pa je celotno dramo posnela povsem od blizu! Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil priča motorist...
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Jaz se v takih primerih vedno pravočasno umikam levo. Je se pa nesrečnik ziher ustrašil nervoznega zvoka motorja, ,ko je motorist zaturiral. Kaj češ, nimajo vsi BMW-jev s kultiviranim zvokom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"