Na avtocesti z vso hitrostjo v pokvarjeno vozilo, nesrečo so čudežno preživeli

Ste se tudi vi kdaj na avtocesti znašli v situaciji, ko ste se peljali mimo pokvarjenega vozila na odstavnem pasu? Če ste veliko na cestah, potem ste tak prizor zagotovo že doživeli.

Kljub vsem nezgodam, ki se lahko ob takih primerih zgodijo, pa se nekateri vozniki vseeno odločajo za vožnjo tudi prek odstavnega pasu.

Te dni je v Torontu prišlo do prometne nesreče, ob kateri je eno izmed vozil obstalo na odstavnem ter skrajno levem prehitevalnem pasu. En izmed voznikov, ki se je približeval stoječemu vozilu, le-tega na cesti ni opazil.

Prišlo je do grozljivega trčenja, ob katerem pa čudežno prav nihče ni izgubil življenja. A vse bi se lahko končalo tudi tragično...

Poglejte si, kako je trčenje izgledalo skozi kamero, nameščeno na zadku vlečnega vozila.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Vozilo, ki je bilo po cesti obrnjeno povprek, je bilo pokvarjeno najbrž zaradi tega, ker je dripec malo prej tresnil v ograjo. Saj te pokvarjenega avta ne parkiraš povprek in potem čakaš na asistenco.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep