Na bolnišnici je čistil stekla: Posnetek je nekaj najlepšega, kar boste videli danes!

Le malo ljudi se zaveda, kaj v resnici imajo. To spoznamo šele v težkih časih, ko nas ali naše najbližje prizadane bolezen.

Splet te dni znova obkroža čustven video posnetek iz Srednjega vzhoda, ki je s svojo vsebino mnoge ganil do solz!

V video posnetku lahko sprva spremljamo čistilca stekel, ki je svoje delo opravljal na otroški bolnišnici, v kateri so bili nastanjeni bolni otroci. Najprej ga je opazil simpatičen deček, čistilec stekel pa je s svojo potezo hitro pridobil njegovo pozornost.

Kmalu zatem so se otroku pridružili še njegovi prijatelji, ki jim je simpatično posvetilo delavca na zunanji strani bolnišnice močno polepšalo dan.

Video posnetek je po mnenju mnogih nekaj najlepšega, kar boste videli danes. Delimo ga zato naprej med prijatelje, da se bodo tudi sami zamislili nad vsem, kar jim je dano v življenju!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Dobrooooo..., moram reči.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!