Na bolnišnici je čistil stekla: Posnetek je nekaj najlepšega, kar boste videli danes!

Le malo ljudi se zaveda, kaj v resnici imajo. To spoznamo šele v težkih časih, ko nas ali naše najbližje prizadane bolezen.

Splet te dni znova obkroža čustven video posnetek iz Srednjega vzhoda, ki je s svojo vsebino mnoge ganil do solz!

V video posnetku lahko sprva spremljamo čistilca stekel, ki je svoje delo opravljal na otroški bolnišnici, v kateri so bili nastanjeni bolni otroci. Najprej ga je opazil simpatičen deček, čistilec stekel pa je s svojo potezo hitro pridobil njegovo pozornost.

Kmalu zatem so se otroku pridružili še njegovi prijatelji, ki jim je simpatično posvetilo delavca na zunanji strani bolnišnice močno polepšalo dan.

Video posnetek je po mnenju mnogih nekaj najlepšega, kar boste videli danes. Delimo ga zato naprej med prijatelje, da se bodo tudi sami zamislili nad vsem, kar jim je dano v življenju!
1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Dobrooooo..., moram reči.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Besede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceSMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSin je jokal od smeha: Tako se je pred vlomilci zaščitila mati!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaDriftal na najbolj nevarni kitajski cesti, posnetek jemlje sapoHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedDrama pri sosedih: Avstrijka povzročila nesrečo, nato je sledil kaos!Pokazali so, kako popraviti razbitega Audi RS6Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!