Na božičnem koncertu so začele peti, na koncu so obraz deklice prekrile solze

Božič je čas, ki bi ga vsi morali preživeti v objemu svoje družine. Žal pa so nekatere službe take, da jih je potrebno opravljati tudi v božičnem času.

Prav zato mnoge družine ob božičnih praznikih ostanejo brez kakšnega družinskega člana.

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek iz božičnega koncerta, kjer so svoj pevski talent pokazale deklice iz enega izmed pevskih zborov. A eni izmed deklic se niti sanjalo ni, da bo po nastopu dobila najlepše božično presenečenje!

Deklica iz Indiane je letos med božičnim koncertom dobila najboljše darilo, ko jo je s predčasnim prihodom domov presenetila njena mama. Ta je imela službo v vojski, pred tem ganljivim trenutkom pa je bila zdoma kar dolgih 14 mesecev.

Ko boste videli, kako se je na to čudovito presenečenje odzvala deklica, boste nad celotnim posnetkom tudi sami navdušeni. Pa še deklice so božično pesem tako lepo zapele!
0
Blaž Lešnik
Pred 24 tedni
kak lepo to čestitam da so to naredli svaka jim čast bravo

Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil