Na božičnem koncertu so začele peti, na koncu so obraz deklice prekrile solze

Božič je čas, ki bi ga vsi morali preživeti v objemu svoje družine. Žal pa so nekatere službe take, da jih je potrebno opravljati tudi v božičnem času.

Prav zato mnoge družine ob božičnih praznikih ostanejo brez kakšnega družinskega člana.

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek iz božičnega koncerta, kjer so svoj pevski talent pokazale deklice iz enega izmed pevskih zborov. A eni izmed deklic se niti sanjalo ni, da bo po nastopu dobila najlepše božično presenečenje!

Deklica iz Indiane je letos med božičnim koncertom dobila najboljše darilo, ko jo je s predčasnim prihodom domov presenetila njena mama. Ta je imela službo v vojski, pred tem ganljivim trenutkom pa je bila zdoma kar dolgih 14 mesecev.

Ko boste videli, kako se je na to čudovito presenečenje odzvala deklica, boste nad celotnim posnetkom tudi sami navdušeni. Pa še deklice so božično pesem tako lepo zapele!
0
Blaž Lešnik
Pred 12 tedni
kak lepo to čestitam da so to naredli svaka jim čast bravo

Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?