Na bratovem pogrebu je prijel mikrofon. Kar je storil, je svet ganilo do solz!

Bratje in sestre imajo povsem nerazdružljivo vez, ki jih spremlja do konca življenja. Kljub mnogim prepirom v otroštvu mnogi ostanejo nerazdružljivi skozi vse življenje, si pri tem pomagajo in en drugega podpirajo. A kruta usoda nam kdaj neomajne vezi pretrga...

Yvonne Lund Moller Petersen je mati treh otrok, ki je na njih neizmerno ponosna. Žal je usoda hotela, da je en izmed njenih sinov zaradi tragične nesreče pri 24 letih izgubil svoje življenje. In v tistih trenutkih se prav nič ni zdelo pravično.
Ob tragični novici je bilo zelo hudo tudi bratu in sestri pokojnega starejšega brata, ki ju je vedno bodril in jima v življenju bil velik vzor. Prav zato se je mlajši brat pred pogrebom odločil, da si v cerkvi želi zapeti pesem "You Raise Me Up", s katero bi se še zadnjič poklonil bratu ter se mu zahvalil za vse, kar mu je v življenju nudil.

Ko je v zadnjem delu cerkve začel peti, so mnoge prisotne oblile solze. Njegov čustven nastop se je dotaknil mnogih širom sveta, zagotovo pa boste ob poslušanju te ganljive izvedbe kakšno solzo spustili tudi sami.

Prisluhnite, kako se je poklonil starejšemu bratu na njegovi poslednji poti.
1
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Tudi jaz bi si želel, da to storim za mojega mlajšega brata, ki se je poslovil maja letos. A vem, da ne bi zdržal, ker bi se zlomil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!