Na britanskem talentu navdušili najstniki! Za nastop so dobili zadnji zlati gumb

Na britanskem talentu se je na pretekli avdiciji predstavila najstniška skupina Chapter 13, ki jo sestavljajo štirje fantje. Vsak igra svoj glasbeni instrument, z nastopom pa so tako navdušili sodnike, da so prejeli celo zlati gumb.

Zdaj jih zlati gumb pelje naravnost v polfinale šova Britain's Got Talent!

Najstniško skupino Chapter 13 sestavljajo Jake Slack, Tom Absigold, Noah Kay in Jacob Swann. Vsi imajo 15 let, z izjemo Jacoba, ki je leto mlajši.

Na avdiciji britanskega talenta so zapeli pesem Stevie Wonderja, z nastopom pa najbolj navdušili žirantko Amando Holden. Ta je fantom ob koncu nastopa pritisnila zlati gumb, ki jih pelje naravnost v polfinale.

Prisluhnite izjemni predstavi najstnikov, s katero so si v šovu Britain's Got Talent na pretekli avdiciji prislužili zlati gumb! Bo njihov nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Dobri pubeci, ni jim kaj očitati. Alesha pa je bila čisto v stilu. Z leve vuhe ji je visel triangel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"