Na cesti je opazil premraženega brezdomca! Poglejte si, kaj je storil z njim...

Zagotovo smo že vsi slišali rek, da se nekdo ob pravem času znajde na pravem mestu. Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je v teh dneh pristal na spletu in navdušil mnoge.

V njem je Uber voznik med vožnjo po Alaski na poti opazil brezdomca, nato pa mu hitro priskočil na pomoč.

Uber voznik, ki opravlja službo samostojnega taksista, je v kraju Fairbanks na Alaski med prevozom enega izmed potnikov na cesti opazil starega prezeblega brezdomca. Temperature so se tam spustile na -23°C, zato je bil odločen, da bo nemočnemu brezdomcu pomagal.

Ko je potnika v vozilu pripeljal na dogovorjeno mesto, se je hitro vrnil po brezdomca in mu ponudil prevoz. Posedel ga je v toplo vozilo, brezdomec pa je tam dejal, da svojih rok ne čuti.

Hvaležnost mu je bilo moč razbrati iz oči, dejanje Uber voznika pa je navdušilo mnoge uporabnike spleta.

Delimo ta čudovit prizor še naprej med prijatelje in vedno pomagajmo tistim, ki si sami ne morejo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...