Na dirkališču sta med dirko trčila! Takšnega razpleta ni pričakoval nihče...

Te dni je splet obkrožil video posnetek iz Kostarike, ki so ga kamere posnele med motociklistično dirko med prvenstvom Costa Rica's Championship.

Med dirko sta na enem izmed odsekov trčila dva motorista, nato se je prava drama šele začela odvijati. Najprej je eden izmed udeležencev nesreče obtičal ob zadnji pnevmatiki motorja, nato sta se oba skupaj zaustavila.

Jorge Martinez in Marion Calvo sta na dirkališču najprej trčila, nato pa se je Martinez zagozdil ob zadnje kolo motorja, ki ga je vozil Calvo. Nekaj metrov naprej sta se oba zaustavila, tam pa so bili mnogi gledalci vnovič priča drami.

Dirkača sta si izmenjala nekaj udarcev, njuno potezo pa je vodstvo dirke ostro obsodilo. Obema so izrekli prepoved nastopanja na tekmovanjih za dve leti. Lekcija naučena!

Poglejte si dramo, ki se je v teh dneh odvila med prvenstvom Costa Rica's Championship na dirkališču na Kostariki!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Dobro ga je piča po kepi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...