Na dirkališču sta med dirko trčila! Takšnega razpleta ni pričakoval nihče...

Te dni je splet obkrožil video posnetek iz Kostarike, ki so ga kamere posnele med motociklistično dirko med prvenstvom Costa Rica's Championship.

Med dirko sta na enem izmed odsekov trčila dva motorista, nato se je prava drama šele začela odvijati. Najprej je eden izmed udeležencev nesreče obtičal ob zadnji pnevmatiki motorja, nato sta se oba skupaj zaustavila.

Jorge Martinez in Marion Calvo sta na dirkališču najprej trčila, nato pa se je Martinez zagozdil ob zadnje kolo motorja, ki ga je vozil Calvo. Nekaj metrov naprej sta se oba zaustavila, tam pa so bili mnogi gledalci vnovič priča drami.

Dirkača sta si izmenjala nekaj udarcev, njuno potezo pa je vodstvo dirke ostro obsodilo. Obema so izrekli prepoved nastopanja na tekmovanjih za dve leti. Lekcija naučena!

Poglejte si dramo, ki se je v teh dneh odvila med prvenstvom Costa Rica's Championship na dirkališču na Kostariki!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Dobro ga je piča po kepi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!