Na glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policist

Leta nazaj je na Facebook socialnem omrežju pristal video posnetek, v katerem je moč videti plesalce iz švicarske šole plesa "Baila Conmigo Salsa".

Ti so se podali na glavni trg v mestu Schaffhausen, tam pa organizirali prav posebno salsa predstavo. Vse je teklo kot po maslu, nato je do glavne plesalke pristopil policist...

Mnogi zbrani plesalci so ob prihodu policista pričakovali, da jim bo ta napisal kazen. A namesto kazni so vsi prisotni bili priča potezi, ki je zagotovo še dolgo ne bodo pozabili.


Baila Conmigo Salsa, Facebook
Dogajanje na glavnem trgu je pritegnilo pozornost policista, zato je ta pristopil do plesalke. Z njo si je izmenjal nekaj besed, nato pa na njeno pobudo pokazal svoje plesne veščine! Pravo nasprotje od tega, kar so pričakovali mnogi...

Poglejte si salsa nastop iz glavnega trga v mestu Schaffhausen, ko je zbrane plesalce s povsem nepričakovano potezo presenetil policist. Ko bi med nami le bilo več takih!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"