Na glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policist

Leta nazaj je na Facebook socialnem omrežju pristal video posnetek, v katerem je moč videti plesalce iz švicarske šole plesa "Baila Conmigo Salsa".

Ti so se podali na glavni trg v mestu Schaffhausen, tam pa organizirali prav posebno salsa predstavo. Vse je teklo kot po maslu, nato je do glavne plesalke pristopil policist...

Mnogi zbrani plesalci so ob prihodu policista pričakovali, da jim bo ta napisal kazen. A namesto kazni so vsi prisotni bili priča potezi, ki je zagotovo še dolgo ne bodo pozabili.


Baila Conmigo Salsa, Facebook
Dogajanje na glavnem trgu je pritegnilo pozornost policista, zato je ta pristopil do plesalke. Z njo si je izmenjal nekaj besed, nato pa na njeno pobudo pokazal svoje plesne veščine! Pravo nasprotje od tega, kar so pričakovali mnogi...

Poglejte si salsa nastop iz glavnega trga v mestu Schaffhausen, ko je zbrane plesalce s povsem nepričakovano potezo presenetil policist. Ko bi med nami le bilo več takih!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!