Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!

Na hrvaškem šovu talentov Supertalent se je predstavil tudi 14-letni Martin Kosovec, ki je s svojim pevskim talentom prevzel mnoge.

Na avdiciji je zapel pesem Oliverja Dragojevića, z nastopom pa povsem raznežil tamkajšnje žirante!

14-letni Martin prihaja iz mesta Sveti Ivan Zelina na Hrvaškem, nad petjem pa se je navdušil že v vrtcu. Ko je šel v 5. razred osnovne šole, se je pridružil šolskemu pevskemu zboru.


Supertalent, Youtube
Glasbo vidi malce drugače od vrstnikov, svoj glasbeni okus pa je tudi pojasnil pred žiranti: "Malo me moti, ker ima današnja glasba grozne lekcije - govorijo samo o drogi, alkoholu, hitrih avtomobilih. Vsak ima svoj okus, ampak ta glasba je brez okusa."

Martin je tokrat na avdiciji hrvaškega Supertalenta zapel pesem "Nocturno", ki jo je pel legendarni hrvaški glasbenik Oliver Dragojević. S svojim nastopom se je tako dotaknil sodnikov, da so tekle tudi solze. Ko boste slišali pevski nastop 14-letnega Martina iz Hrvaške, boste talentiranemu dečku tudi sami zaploskali. Bravo za takšno predstavo!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pobič je odpel nadpovprečno. Najlepša pa je Martina...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!