Na hrvaškem talentu klical duhove: Takšen šok je doživela žirantka!

V preteklem delu šova Supertalent na Hrvaškem je v polfinalu blestel 24-letni Antonijo Mitar, ki se je predstavil z mentalizmom in klicanjem duhov.

Tokrat je na oder povabil enega izmed voditeljev, pa tudi žirantko Majo Šuput, ki je ob koncu nastopa ostala brez besed.

Mentalizem je umetnost prepričevanja opazovalcev, da ima izvajalec parapsihološke sposobnosti. Izvajalec uporablja v namen ustvarjanja te iluzije miselne trike, statistiko, pripomočke, kodni jezik ter mnogo drugih tehnik, ki mu zagotavljajo uspeh v izvajanju.

Prav vsi sodniki so bili nad njegovim nastopom šokirani, najbolj prestrašena je bila Maja Šuput. Po koncu nastopa je dejala, da se boji duhov ter da ji je iskreno žal, da jo je povabil na oder.

Poglejte si nastop iz šova Supertalent, pri katerem je Antonijo Mitar prestrašil sodnike in voditelja. Bo s svojim strašljivim nastopom tudi tebe pustil brez besed?
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Šok doživim jaz vsakič, ko vidim toto žirantko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje