Na hrvaškem talentu sodnike pustil v šoku: Poglej, kaj je na odru počel z nožem!

Na avdiciji hrvaškega šova talentov Supertalent se je pretekli vikend predstavil tudi 30-letni Hayford Okine, ki prihaja iz Gane.

Na odru je delil prav poseben talent - s pomočjo noža je namreč sposoben uravnoteženja številnih predmetov, kar je dokazal tudi pred hrvaškimi sodniki!

Hayford se je v preteklosti ukvarjal z gimnastiko, nekega dne pa ugotovil, da je ustvarjen za nekaj večjega. Na Hrvaško se je preselil predvsem zaradi svojega nogometnega idola Luke Modrića, njegov talent pa je resnično senzacionalen.


Supertalent, Youtube
Z usti je na avdiciji Supertalenta najprej prijel nož, nato pa nanj postavil številne predmete. Njegova sposobnost uravnoteženja predmetov je prevzela vse prisotne v dvorani!

Nad njim so bili pričakovano navdušeni tudi sodniki na hrvaškem talentu, ki so simpatičnega Hayforda iz Gane poslali v nadaljevanje šova, da še enkrat vidijo njegov nastop. Bo z nenavadnim talentom navdušil tudi tebe? Poglejte si njegov avdicijski nastop, ki navdušuje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!