Na japonski avtocesti raztreščil Ferarrija, kriv je bil drug voznik

Mnogi sanjamo o tem, da bi sedli v prestižna vozila, kot je Ferarri. To priložnost sta dobila tudi dva voznika iz Japonske, a njuna vožnja se je končala s pravo dramo.

En izmed njiju je med dirkanjem po avtocesti storil veliko napako, zaradi česar je drug voznik izgubil oblast nad vozilom in trčil v zaščitno ograjo.

V video posnetku, ki ga je posnela kamera v enem izmed vozil, je moč videti dva Ferarrija, ki sta omenjeno vozilo prehitela v istem trenutku.

Voznik Ferarrija 360 je voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek, prehitel po levem prehitevalnem pasu, voznik Ferarrija F50 pa je istega voznika prehitel po skrajno desnem voznem pasu. Zatem je obvozil avtomobil pred seboj in se razvrstil na prehitevalni pas, a kaj, ko je tam že vozil drug Ferarri.

Voznik slednjega je zapeljal izven cestišča, nato pa izgubil nadzor nad Ferarrijem 360 in trčil v zaščitno ograjo. Še en dokaz, da nam niti najboljši avtomobili ne morejo kupiti vozniškega znanja.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep