Na japonski avtocesti raztreščil Ferarrija, kriv je bil drug voznik

Mnogi sanjamo o tem, da bi sedli v prestižna vozila, kot je Ferarri. To priložnost sta dobila tudi dva voznika iz Japonske, a njuna vožnja se je končala s pravo dramo.

En izmed njiju je med dirkanjem po avtocesti storil veliko napako, zaradi česar je drug voznik izgubil oblast nad vozilom in trčil v zaščitno ograjo.

V video posnetku, ki ga je posnela kamera v enem izmed vozil, je moč videti dva Ferarrija, ki sta omenjeno vozilo prehitela v istem trenutku.

Voznik Ferarrija 360 je voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek, prehitel po levem prehitevalnem pasu, voznik Ferarrija F50 pa je istega voznika prehitel po skrajno desnem voznem pasu. Zatem je obvozil avtomobil pred seboj in se razvrstil na prehitevalni pas, a kaj, ko je tam že vozil drug Ferarri.

Voznik slednjega je zapeljal izven cestišča, nato pa izgubil nadzor nad Ferarrijem 360 in trčil v zaščitno ograjo. Še en dokaz, da nam niti najboljši avtomobili ne morejo kupiti vozniškega znanja.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke