Na kamero posneli dramo: Deroča voda podrla most in odnesla železnico!

Iz Združenih držav Amerike prihaja posnetek prave drame.

V kraju Brunswick v zvezni državi Maine se je zaradi obilnega deževja porušil most z železnico, prizor pa so mimoidoči posneli na kamero!

Zaradi narasle reke Grand River so na omenjenem mostu težave imeli že nekaj dni, v torek pa se je most dokončno porušil.

Popravilo mostu je v teh dneh zaradi obilnega deževja močno ovirano, čez vikend pa za okoliš znova napovedujejo obsežne padavine.

Kdaj bo most v celoti obnovljen, za zdaj ostaja neznanka. Poglejte si, kako je trenutek izgledal še iz druge perspektive, ko je most zaradi deroče reke dokončno popustil in zgrmel v vodo!

0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Most je voda zrušila zato, ker je v njej bilo ogromno drevja. Ko se je to nagrmadilo pod mostom pa je sila prihajajoče vode narasla do kritične velikosti in most je šel rakom žvižgat.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!