Na kamero posneli dramo: Deroča voda podrla most in odnesla železnico!

Iz Združenih držav Amerike prihaja posnetek prave drame.

V kraju Brunswick v zvezni državi Maine se je zaradi obilnega deževja porušil most z železnico, prizor pa so mimoidoči posneli na kamero!

Zaradi narasle reke Grand River so na omenjenem mostu težave imeli že nekaj dni, v torek pa se je most dokončno porušil.

Popravilo mostu je v teh dneh zaradi obilnega deževja močno ovirano, čez vikend pa za okoliš znova napovedujejo obsežne padavine.

Kdaj bo most v celoti obnovljen, za zdaj ostaja neznanka. Poglejte si, kako je trenutek izgledal še iz druge perspektive, ko je most zaradi deroče reke dokončno popustil in zgrmel v vodo!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Most je voda zrušila zato, ker je v njej bilo ogromno drevja. Ko se je to nagrmadilo pod mostom pa je sila prihajajoče vode narasla do kritične velikosti in most je šel rakom žvižgat.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!