Na konju sta želela prečkati reko, nato je konj imel vsega dovolj

Ježa konja je zagotovo zabavno početje, a moramo kljub preprostosti vseeno imeti nekaj znanja.

Pravi dokaz za to je video posnetek iz kraja Westlake v ameriški zvezni državi Louisiana, ki je v teh dneh pristal na spletu in mnoge pošteno nasmejal.

V njem je moč videti prizor, ko Tyler in Ariel prvič sedeta na konja Patricka. Pot ju je skupaj z vodičem vodila čez manjšo reko, tam pa je konju bilo vsega dovolj.

Sprva ni hotel prečkati reke, naposled pa je le popustil ukazom jezdecev.

Ko je konj skupaj z jezdecema prečkal reko, je žival poskrbela za obilico drame. Elegantno se je otresel Tylerja in Ariel, ki sta skupaj pristala v vodi. Poglejte si, kakšen prizor je na kamero posnel njun prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Madona, take babje riti tudi s terencem ne bi spravil na breg...
1
Brane Kacjan
Pred 4 tedni
Konj je bil bolj pameten. Že po ravnem sta ga obremenjevala s svojo težo, pa sta hotela, da ju konj še v strm klanec nosi. E, to pa ne bo šlo in ju je skipal. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju