Na konju sta želela prečkati reko, nato je konj imel vsega dovolj

Ježa konja je zagotovo zabavno početje, a moramo kljub preprostosti vseeno imeti nekaj znanja.

Pravi dokaz za to je video posnetek iz kraja Westlake v ameriški zvezni državi Louisiana, ki je v teh dneh pristal na spletu in mnoge pošteno nasmejal.

V njem je moč videti prizor, ko Tyler in Ariel prvič sedeta na konja Patricka. Pot ju je skupaj z vodičem vodila čez manjšo reko, tam pa je konju bilo vsega dovolj.

Sprva ni hotel prečkati reke, naposled pa je le popustil ukazom jezdecev.

Ko je konj skupaj z jezdecema prečkal reko, je žival poskrbela za obilico drame. Elegantno se je otresel Tylerja in Ariel, ki sta skupaj pristala v vodi. Poglejte si, kakšen prizor je na kamero posnel njun prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Madona, take babje riti tudi s terencem ne bi spravil na breg...
1
Brane Kacjan
Pred 21 tedni
Konj je bil bolj pameten. Že po ravnem sta ga obremenjevala s svojo težo, pa sta hotela, da ju konj še v strm klanec nosi. E, to pa ne bo šlo in ju je skipal. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo