Na morju ji je telefon padel v vodo! Ne boste verjeli, kaj je storil beli kit...

Iz Norveške prihaja prav poseben video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel beli kit. Skupina deklet je s pomola v morju opazovala belega kita, ko je prišlo do manjše drame.

Enemu izmed deklet je mobilni telefon med slikanjem prizora padel v vodo, takoj zatem pa se je proti morskemu dnu potopil tudi beli kit.

Isa Opdahl Larsson je na spletu objavila video posnetek, ki je nastal le nekaj trenutkov za tem, ko je njeni prijateljici Ini Mansika mobilni telefon padel v vodo. V video posnetku, ki je pristal na spletu, je tako moč videti belega kita, ki že plava proti površju.

In kaj je bilo tako posebnega v video posnetku iz Norveške? Beli kit se je v vodo potopil z namenom - tam je našel potapljajoči se mobilni telefon, ga prijel v gobček, nato pa odnesel nazaj do skupine deklet.

Poglejte si, kakšen prizor je Isa iz Norveške posnela na kamero po tem, ko je njeni prijateljici med opazovanjem belega kita mobilni telefon padel v morje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!