Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!

Na eni izmed ulic so posneli zapuščenega buldoga, ki je bil primoran jesti listje, da je preživel.

Video posnetek so zatem posredovali prostovoljnemu društvu Homeless Paws, pri katerem so se člani takoj odzvali.

Ob njihovem prihodu je bil pes v zelo slabem stanju. Kmalu se je izkazalo, da gre za psičko. Dobri ljudje so psičko rešili in jo prepeljali do veterinarske klinike, kjer je uspešno prestala terapijo. Vrnil se ji je apetit, psičko pa so poimenovali Pumpkin.


HOMELESS PAWS, Youtube
Po terapiji je imela psička še vedno vročino, a je zahvaljujoč antibiotikom pridno okrevala.

Ob uspešnem okrevanju je psička dobila novega ljubečega lastnika, ki ji je nadal tudi novo ime - Kennedy. Njeno čudežno okrevanje je navdušilo mnoge uporabnike na spletu, prizori v video posnetku pa bodo v srce segli tudi tebi. Poglejte si, kako so dobri ljudje rešili zapuščeno psičko, ki je za preživetje na mrzli ulici jedla listje.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Grda je kak Glavač z davčne, smili pa se mi vseeno v dno duše. Ona, on ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!