Na naftni ploščadi je rešil psa: Plaval je 200 km od obale, zdaj ga je posvojil!

Splet je te dni obkrožil video posnetek, v katerem je moč videti reševanje enega izmed kužkov.

Ta je namreč kar 200 kilometrov plaval od obale, nato pa povsem izmučen obstal na naftni ploščadi sredi morja.

Video posnetek, ki je nastal na Tajskem, razkriva reševanje nemočnega kužka - kar 200 kilometrov je plaval od obale, naposled pa zavetje in dobre ljudi našel na naftni ploščadi.

Kužka so na srečo opazili delavci na ploščadi, eden izmed njih pa je stvari hitro vzel v svoje roke. Vitisak Payalaw je rešil kužka, nato so ga s čolnom poslali nazaj na obalo, kjer so ga v prostovoljnem društvu pregledali in vzeli pod svojo streho.

Ker kužka ni nihče pogrešal, je bil Vitisak ob vrnitvi s ploščadi odločen, da mu bo polepšal življenje. Posvojil ga je, zdaj pa skupaj uživata vso ljubezen!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje