Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!

Na spletu je pristal čudovit video posnetek, v katerem je ženska iz svoje hiše najprej posnela prizor, ko jo je na oknu obiskala lisica.

Video posnetek prihaja iz zavetišča SaveAFox, ki se nahaja v mestu Faribault v ameriški zvezni državi Minnesota.

Lisica v video posnetku se že vrsto let odlično razume z žensko, ki je prizore posnela na kamero. Lisice, ki so nastanjene v omenjenem zavetišču, v katerem živi tudi avtorica video posnetka, nikoli ne bodo izpuščene v divjino, saj tam ne bi preživele.

Prav zato jim pomagajo prostovoljci, lisice pa jim njihovo dobro delo vračajo s čudovitim prijateljstvom. Velikokrat si namreč želijo božanja in človeške topline.

Tako je bilo tudi tokrat, ko je ena izmed lisic obiskala prostovoljko, ki zanjo skrbi. Ko boste slišali, kako se je na njeno toplino odzvala lisička, se bo po ogledu video posnetka tudi vam na obraz prikradel nasmešek.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Ta živalca zna govoriti. Sicer ne po človeško, je pa zelo zgovorna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!