Na papir je narisal zlato kroglo: Posnetek ima že pol milijona ogledov!

Marcello Barenghi je umetnik iz Italije, ki s svojem znanjem pri risanju postavlja nove mejnike.

Na svojem YouTube kanalu objavlja video posnetke, pri katerih vedno znova dokaže, kako izjemen je njegov talent pri risanju.

Ob koncu preteklega leta je Marcello na list papirja narisal zlato kroglo, s končnim rezultatom pa mnogim vzel sapo. Na prvi pogled namreč skorajda ne bi ločili, da gre zgolj za risbo in ne za resnični predmet.

Zlata krogla, ki jo je Marcello upodobil na listu papirja, je na prvi pogled povsem identična zlati krogli, ki jo je imel pri sebi. Mnogi spletni uporabniki so izpostavili, da bi težko ločili pravo kroglo od narisane.

Ko boste videli postopek, kako talentirani umetnik Marcello nariše zlato kroglo, boste ob končnem rezultatu tudi sami ostali brez besed.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Kaj sem samo jaz opazil na narisani krogli podobo sedeče starke..?
0
graf
Pred 6 tedni
tukaj na linku je še več njegovih umetnij , človek s takim izjemnim talentom škoda če v življenju počne še kaj drugega kot da se ukvarja z grafiko ...

https://www.youtube.com/watch?v=JgK_d94SEtY
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!