Na pašniku je zapel pesem iz risanke: Odziv oslička ti bo polepšal dan!

Pred leti je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo moškega v družbi njegovega oslička.

Ta je ob njem zapel pesem iz risanke Levji kralj, odziv oslička pa je sodeč po odzivih nasmejal številne spletne uporabnike.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - samo na omrežju Facebook je do danes dosegel več kot 6 milijonov ogledov, odziv oslička pa bo brez dvoma dan polepšal tudi tebi.

Travis Kinley, moški v video posnetku, je ob svojem osličku zapel znano uspešnico "The Circle Of Life", pod katero se je podpisal Elton John. Pesem poznamo predvsem po zaslugi risanega filma Levji kralj.

Ko boste videli, kako se je na prepevanje moškega odzval simpatičen osliček, bo prizor zagotovo navdušil tudi tebe. Bo osliček ukradel tudi tvoje srce?

0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Zvezda je rojena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!