Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!

Te dni je na YouTube omrežju pristal video posnetek, pri katerem so posneli čarobno zaroko na eni izmed plaž.

Žal pa v video posnetku ni šlo brez zapletov - za dozo smeha je poskrbela prijateljica bodoče neveste in ženina, ko je kar dvakrat nerodno padla.

Video posnetek je že prava mala uspešnica na spletu, v njem pa lahko spremljamo prizore med zaroko na peščeni plaži. Celoten prizor je na mobilni telefon posnela tudi prijateljica bodočega ženina in neveste. No, skoraj celoten prizor...

Ko je omenjena prijateljica sledila moškemu in ženski, je zaradi svoje nerodnosti kmalu pristala na zadnji plati. A tukaj drame še ni bilo konec - padla je namreč tudi drugič.

Poglejte si neposrečen prizor na peščeni plaži, ko je med čudovito zaroko vso pozornost ukradla nerodna prijateljica. Bo s svojim podvigom nasmejala tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Vem, kako težko je vstati, ko enkrat tako padeš. Imam namreč 160 kg...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"