Na plaži sta skrbela za psa: Kar jima je povedal lastnik, ju je ganilo do solz!

Le nekaj dni nazaj je na spletu pristal ganljiv video posnetek para, ki je med obiskom Mehike na plaži spoznal prav posebnega prijatelja.

Tam jih je vsak dan obiskal kuža, za katerega sta avanturista mislila, da nima doma.

Prav zato sta ga vsak dan hranila, na pomoč sta poklicala celo veterinarje, ki so kužka oskrbeli. Čas je neusmiljeno tekel, ljubezen avanturistov do kužka pa je bila iz dneva v dan večja.

Ob zadnjih dnevih sta ugotovila, da ima kuža svoj dom, a je lastnik zelo reven. Preživlja se z ribolovom, za kužka pa mu večkrat zmanjka denarja za hrano in zdravila. Popotnikoma je dejal, da lahko kužka vzameta s seboj, saj mu bo tako zagotovo lepše v življenju.

In res sta ga vzela na krov svojega avtodoma, kjer si prostore deli še z dvema kužkoma. Poglejte si ganljivo zgodbo para, ki se je zaljubil v kužka na plaži.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lepa zgodba. Ker sem bolj zavrt sem žal pogrešal slovenske podnapise...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!