Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!

Poroka je en izmed najlepših dni, ki jih doživimo v svojem življenju. Je trenutek, ko si zaljubljenca obljubita večno zvestobo in tako še uradno stopita na skupno pot. Žal pa se kdaj takšna odločitev izkaže tudi za napačno, zato nastopi ločitev.

Sreče v svojem zakonu ni bila deležna tudi nevesta v video posnetku, zato se je od svojega moža ločila in ljubezen znova našla pri drugemu moškemu.

Simpatična ter očarljiva mama pa je v prvem zakonu kljub nesoglasju z možem našla vsaj del svoje velike sreče - rodila je namreč tri sinove, ki ji pomenijo vse na svetu. Prav zato se je odločila, da bo na svoji poroki zaplesala s prav vsemi sinovi.

Najprej jo je za ples prosil starejši sin, ki je čudovito nevesto pripeljal na plesišče. A ni preteklo veliko časa, ko so vsi gostje bili deležni pravega šoka! Mama nevesta je skupaj s še tremi sinovi uprizorila pravi plesni spektakel, ki nobenega izmed gostov ni pustil ravnodušnega.

Poglejte si, kako je mama skupaj s svojimi tremi sinovi navdušila vse prisotne na njeni poroki! Bi verjeli, da ima kljub trem otrokom še vedno tako mladosten videz?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb