Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!

Poroka je en izmed najlepših dni, ki jih doživimo v svojem življenju. Je trenutek, ko si zaljubljenca obljubita večno zvestobo in tako še uradno stopita na skupno pot. Žal pa se kdaj takšna odločitev izkaže tudi za napačno, zato nastopi ločitev.

Sreče v svojem zakonu ni bila deležna tudi nevesta v video posnetku, zato se je od svojega moža ločila in ljubezen znova našla pri drugemu moškemu.

Simpatična ter očarljiva mama pa je v prvem zakonu kljub nesoglasju z možem našla vsaj del svoje velike sreče - rodila je namreč tri sinove, ki ji pomenijo vse na svetu. Prav zato se je odločila, da bo na svoji poroki zaplesala s prav vsemi sinovi.

Najprej jo je za ples prosil starejši sin, ki je čudovito nevesto pripeljal na plesišče. A ni preteklo veliko časa, ko so vsi gostje bili deležni pravega šoka! Mama nevesta je skupaj s še tremi sinovi uprizorila pravi plesni spektakel, ki nobenega izmed gostov ni pustil ravnodušnega.

Poglejte si, kako je mama skupaj s svojimi tremi sinovi navdušila vse prisotne na njeni poroki! Bi verjeli, da ima kljub trem otrokom še vedno tako mladosten videz?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz