Na prelazu je vozilo zdrsnilo proti prepadu: Tako so voznika rešili mimoidoči!

Na Youtube omrežju je tik pred začetkom letošnjega poletja pristal video posnetek iz Indije, v katerem je moč videti voznika v težavah.

Njegovo vozilo je na enem izmed prelazov zdrsnilo proti prepadu, na pomoč pa so mu hitro priskočili številni vozniki, ki so se takrat peljali mimo!

Na gorskem prelazu Rohtang pass v Indiji, ki leži na nadmorski višini 3.978 metra, se je voznik vozila Tata Nexon znašel v velikih težavah. Njegovo vozilo je zdrsnilo proti prepadu, brez kančka oklevanja pa so mu na pomoč priskočili ostali vozniki.

Ti so sedli na vozilo in tako ustvarili drugačno težišče, zahvaljujoč njihovemu posredovanju pa je voznik lahko znova zapeljal na cesto.

Mnogi na spletu so izpostavili dejstvo, da so popolni neznanci s skupnimi močmi vozniku pomagali, s tem pa dokazali, da človeška dobrota še vedno obstaja. Poglejte si, kako so rešili vozilo, ki je zdrsnilo s ceste!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Volan na desni..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni