Na prelazu je vozilo zdrsnilo proti prepadu: Tako so voznika rešili mimoidoči!

Na Youtube omrežju je tik pred začetkom letošnjega poletja pristal video posnetek iz Indije, v katerem je moč videti voznika v težavah.

Njegovo vozilo je na enem izmed prelazov zdrsnilo proti prepadu, na pomoč pa so mu hitro priskočili številni vozniki, ki so se takrat peljali mimo!

Na gorskem prelazu Rohtang pass v Indiji, ki leži na nadmorski višini 3.978 metra, se je voznik vozila Tata Nexon znašel v velikih težavah. Njegovo vozilo je zdrsnilo proti prepadu, brez kančka oklevanja pa so mu na pomoč priskočili ostali vozniki.

Ti so sedli na vozilo in tako ustvarili drugačno težišče, zahvaljujoč njihovemu posredovanju pa je voznik lahko znova zapeljal na cesto.

Mnogi na spletu so izpostavili dejstvo, da so popolni neznanci s skupnimi močmi vozniku pomagali, s tem pa dokazali, da človeška dobrota še vedno obstaja. Poglejte si, kako so rešili vozilo, ki je zdrsnilo s ceste!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Volan na desni..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati