Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...

Za enega izmed poslušalcev radia Fantasy je bilo preteklo valentinovo kot iz pekla. Rok je namreč poklical v studio in voditelja Mateja Verdineka prosil, če bi lahko z njegovo pomočjo kar v etru zaprosil svojo punco Majo.

Na njegovo nesrečo pa se snubitev ni izšla po načrtih...

Dekle je namreč fanta po petih letih zveze pustilo kar preko etra, za piko na i pa mu je v hrbet zabila še nož. Priznala mu je namreč, da ima že nekaj časa novega fanta. Strti poslušalec je voditelja Mateja prosil, naj posnetka ne da v eter, a kaj, ko je snubitev potekala v živo.

"Povej, hitro, nimam veliko časa," so bile prve besede Maje, ko se je oglasila na neznano številko in ugotovila, da je na drugi strani njen fant Rok. Ta jo je kar v etru zaprosil za roko, njegovo (bivše) dekle pa ga je s svojim odzivom zgrozilo.

Mnogi so sicer na družabnih omrežjih zapisali, da je vse skupaj delovalo kot skeč, a programski urednik radia Fantasy Simon Klanfer trdi, da je z njihove strani bilo vse pristno. Prisluhnite pogovoru med Rokom in Majo, ki je v teh dneh obkrožil Slovenijo!

Vir posnetka: Radio Fantasy

0
Branimir Pejić
Pred 9 tedni
Uh... to pa res ni bilo niti malo prijetno za tega fanta...ampak čas naredi svoje,bo že preživo...
1
Hitri Voznik
Pred 9 tedni
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca