Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!

Na pretekli avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je svoje pevske sposobnosti pokazal tudi Marko Stanković, ki je z nastopom navdušil žirijo.

Gre ta 26-letnega fanta iz Srbije, ki se je v našo Slovenijo preselil šele pred letom in pol.

Zaradi aktualnih ukrepov in dogajanja se je Marko Stanković odločil, da se preseli v Slovenijo. Na odrih v Srbiji namreč ni mogel več nastopati, te dni pa je svoje glasbeno znanje delil v šovu Slovenija ima talent.

Na pretekli avdiciji se je predstavil s petjem pesmi "Purple Rain", ki jo je v originalu izvajal ameriški glasbenik Prince. Pesem je posnel leta 1984, še danes pa velja za eno njegovih največjih uspešnic.

Prisluhnite delčku izjemnega nastopa, ki ga je v šovu Slovenija ima talent pripravil Marko Stanković iz Srbije. Bo s svojim pevskim talentom navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Dober je,pesem pa morda ni najprimernejša. Le kako je prišel do tako drage kitare? Če se ne motim je Taylorka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje