Na smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!

Obstaja trenutek, ki se ga mnogi najbolj bojimo v življenju - posloviti se od naših najdražjih in Bogu dovoliti, da našo dušo vzame v nebesa.

Govorimo seveda o smrti, ki je med mnogimi še vedno velik tabu. Skoraj vsak izmed nas se je kdaj vprašal, kaj se v resnici zgodi po smrti...

V takšnih trenutkih pa je umirajočemu človeku zagotovo lažje, če je ob njem družina in vsi tisti, ki ga imajo radi. Babici v video posnetku so bile štete zadnje ure, zato je svojo hčerko prosila, da ji v naročje prinese papigo, s katero sta bili nerazdružljivi.

Strokovnjaki so prišli do ugotovitev, da nas lahko imajo tudi ptice zelo rade, le njihovo zaupanje je precej težje pridobiti, kot naprimer pri kužkih.

Babica je pred smrtjo papigi izrekla besede "I Love You" (rada te imam), odziv ptice pa je vse prisotne v sobi ganil do solz. Ob teh besedah se je papiga namreč svoji lastnici povsem približala, mnogi na spletu pa so zapisali, da je posnetek brez dvoma dokaz za to, kako radi nas imajo naši hišni ljubljenčki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji