Na smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!

Obstaja trenutek, ki se ga mnogi najbolj bojimo v življenju - posloviti se od naših najdražjih in Bogu dovoliti, da našo dušo vzame v nebesa.

Govorimo seveda o smrti, ki je med mnogimi še vedno velik tabu. Skoraj vsak izmed nas se je kdaj vprašal, kaj se v resnici zgodi po smrti...

V takšnih trenutkih pa je umirajočemu človeku zagotovo lažje, če je ob njem družina in vsi tisti, ki ga imajo radi. Babici v video posnetku so bile štete zadnje ure, zato je svojo hčerko prosila, da ji v naročje prinese papigo, s katero sta bili nerazdružljivi.

Strokovnjaki so prišli do ugotovitev, da nas lahko imajo tudi ptice zelo rade, le njihovo zaupanje je precej težje pridobiti, kot naprimer pri kužkih.

Babica je pred smrtjo papigi izrekla besede "I Love You" (rada te imam), odziv ptice pa je vse prisotne v sobi ganil do solz. Ob teh besedah se je papiga namreč svoji lastnici povsem približala, mnogi na spletu pa so zapisali, da je posnetek brez dvoma dokaz za to, kako radi nas imajo naši hišni ljubljenčki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal