Na smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!

Obstaja trenutek, ki se ga mnogi najbolj bojimo v življenju - posloviti se od naših najdražjih in Bogu dovoliti, da našo dušo vzame v nebesa.

Govorimo seveda o smrti, ki je med mnogimi še vedno velik tabu. Skoraj vsak izmed nas se je kdaj vprašal, kaj se v resnici zgodi po smrti...

V takšnih trenutkih pa je umirajočemu človeku zagotovo lažje, če je ob njem družina in vsi tisti, ki ga imajo radi. Babici v video posnetku so bile štete zadnje ure, zato je svojo hčerko prosila, da ji v naročje prinese papigo, s katero sta bili nerazdružljivi.

Strokovnjaki so prišli do ugotovitev, da nas lahko imajo tudi ptice zelo rade, le njihovo zaupanje je precej težje pridobiti, kot naprimer pri kužkih.

Babica je pred smrtjo papigi izrekla besede "I Love You" (rada te imam), odziv ptice pa je vse prisotne v sobi ganil do solz. Ob teh besedah se je papiga namreč svoji lastnici povsem približala, mnogi na spletu pa so zapisali, da je posnetek brez dvoma dokaz za to, kako radi nas imajo naši hišni ljubljenčki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!