Na smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!

Splet obkroža pretresljiv video posnetek s smučišča Les Arcs v francoskem Bourg-Saint-Mauriceu, ko je smučar v snegu našel žensko.

Smučarka je na delu nezavarovane proge v bližini smučišča nerodno padla, nato pa ostala ujeta pod snegom.

23-letni Will Field je bil prvi, ki je opazil nesrečno 19-letnico. Ta je bila z glavo naprej zakopana v snegu, videti pa je bilo le njene noge. Will je hitro ukrepal in v roke vzel lopato, nato pa začel z reševanjem smučarke.

Čas je neusmiljeno tekel, Willu pa je na pomoč priskočil še drugi smučar. 19-letno smučarko sta uspešno rešila, video posnetek pa je le še en dokaz, kako nevarne so nezavarovane snežne poti.

Poglejte si, kako je dramatično reševanje iz snega v bližini francoskega smučišča Les Arcs posnela kamera, nameščena na čeladi Willa Fielda.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ni bilo plazu. Kak se te lahko tako zavrtaš v sneg?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!