Na smučišču prebilo cev za vodo, na sedežnici jih je premočilo do kosti

Splet je obkrožil video posnetek s smučišča Beech Mountain Ski Resort, ki se nahaja v Severni Karolini.

Tam je prišlo do neljubega dogodka, ki si ga bodo mnogi smučarji zapomnili za vse življenje.

Na smučišču je namreč med obratovanjem razneslo cev za vodo, zaradi česar je voda butala visoko v zrak. Na nesrečo številnih uporabnikov smučišča se je neljubi dogodek pripetil točno pod sedežnico.

Kljub omenjenemu incidentu je sedežnica še naprej obratovala, mnogi smučarji pa so se na njej zaustavili tik nad curkom ledene vode. Premočilo jih je do kosti, celoten prizor pa so posneli na mobilni telefon.

Poglejte si video posnetek nenavadnega incidenta, ki so mu bili priča na smučišču Beech Mountain Ski Resort v Severni Karolini.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ne razumem, zakaj niso čez luknjo parkirali ratraka. Bil bi odspodaj opran, potniki na sedežnici pa suhi. Oni od začetka, ki ga je pralo več kot minuto, je na dobri poti do pljučnice...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!