Na stopnišču je zapela pesem iz Titanika: Njen posnetek ruši rekorde!

Lauren Paley je 26-letna pevka s Floride, ki je v zadnjem času zablestela na TikTok družbenem omrežju.

Mnoge je navdušila s svojimi izvedbami znanih glasbenih uspešnic, na omrežju pa ji sledi več kot 1,7 milijona uporabnikov.

Mnoge kratke pevske nastope objavlja tudi na svojem YouTube kanalu, ki beleži vedno večjo priljubljenost. V mesecu maju je tam objavila čudovit video posnetek, pri katerem je zapela vsem znano pesem, ki jo lahko slišimo v filmi Titanik.

Lepotica je na stopnišču zapela del pesmi "Hymn To The Sea", ki jo je za potrebe filma Titanik leta 1997 napisal James Horner.

Prisluhnite čudovitemu nastopu, ki ga je s svojimi sledilci delila 26-letna Lauren Paley. Bo njen glas očaral tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Zelo podoben naravni hall efekt, kot so ga uporabili v studiu, ko so to snemali.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!