Na talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!

Na odru ameriškega šova talentov so bili te dni priča prav posebnemu tekmovalcu, ki je pokazal nenavaden talent.

Ukvarja se namreč s poezijo, prav s svojimi besedami pa je sodnike tako navdušil, da je v šovu America's Got Talent 2020 prejel zlati gumb.

Brandon Leake je po besedah ustvarjalcev oddaje pisal zgodovino, ko se je na ameriškem talentu pojavil kot prvi umetniški govorec. Predstavil se je z avtorsko poezijo, ki jo je posvetil svoji mlajši sestri. Sodnikom je pred tem dejal, da je tudi ona skupaj z njim na odru.

Mislili so, da ga sestra spremlja v zaoderju, a je s svojo ganljivo poezijo razkril njeno usodo. Pred leti je namreč izgubila življenje, poklon pa ji je pripravil z ganljivimi besedami v podobi poezije.

Čustven nastop se je najbolj dotaknil sodnika Howieja Mandela, ki je talent Brandona nagradil z zlatim gumbom. Ta ga uvršča naravnost v polfinale šova America's Got Talent.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!