Na talentu je zapel "Bohemian Rhapsody", sodniki so bili navdušeni nad nastopom

V hrvaškem šovu Supertalent, pri katerem tekmovalci predstavljajo svoje talente, se je na pretekli avdiciji predstavil tudi Jakov Jozinović.

Na odru hrvaškega talenta se je predstavil s petjem uspešnice, ki so jo v originalu izvajali legendarni Queeni.

Jakov Jozinović je 16-letni mladenič iz mesta Vinkovci, ki spada pod Vukovarsko-sremsko županijo. Svoj pevski talent je pokazal na pretekli avdiciji v hrvaškem šovu Supertalent.

Tam se je predstavil s petjem svetovno poznane uspešnice "Bohemian Rhapsody", ki jo je legendarna glasbena skupina Queen predstavila leta 1975.

Prisluhnite izjemnemu nastopu, za katerega je poskrbel simpatični Jakov Jozinović iz Hrvaške. Bo s svojim talentom navdušil tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Fant je po moji oceni od desetih točk zaslužil 9. Vseeno je z glasom malo preveč "slalomiral" okoli osnovne linije melodije. Občudujem pa Martino. Vselej brezhibno urejena, nič kiča na njej, pa vselej popolnoma objektivna. Mislim, da je v tej žiriji najkompetentnejša...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje