Na talentu šokirala sodnike: Obesila se je za lase in izvajala akrobacije!

Na pretekli avdiciji šova America's Got Talent 2021 je svoj izjemen talent predstavila tudi tekmovalka z imenom Danila Bim.

Ta je navdušila mnoge sodnike in zbrane goste, pa tudi številne uporabnike širom spletnega omrežja, ko je predstavila nepričakovane akrobacije.

Na pretekli avdiciji ameriškega talenta je vse sodnike navdušila drzna Danila Bim, ko je na odru predstavila prav posebno točko. Z vrvjo se je pripela za spet čop las, nato pa v zraku izvajala številne atraktivne podvige.

Ob njenem čudovitem lebdenju in plesu so sodeč po odzivih uživali prav vsi sodniki, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica. Samo na YouTube omrežju je do danes dosegel več kot milijon ogledov, navdušeni so tudi mnogi spletni komentatorji.

Poglejte si, kakšno predstavo je na odru ameriškega talenta pripravila umetnica Danila Bim, ko je s pomočjo vrvi in las plesala v zraku. Bo navdušila tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje