Na talentu sta sodnike pustila v šoku, s plesom v zraku bosta prevzela tudi tebe

V šovu Britain's Got Talent se je na pretekli avdiciji predstavil prav poseben plesni par, ki je s svojo točko navdušil vse v dvorani. Duo A&J sicer nastopata v cirkusu, tokrat pa sta svoj talent pokazala na velikem odru vpričo več tisoč glave množice.

Predstavila sta se s plesom na vrvi, z nastopom pa vsem v dvorani vzela sapo!

Akrobata Aleksey 'Alex' Maliy in Julia Makarova sta na velikem odru britanskega talenta zablestela s plesom visoko v zraku, ko sta oba skupaj visela na le dveh črnih trakovih.

Ob nevarnem prikazu je mnogim v dvorani večkrat zastala sapa, navdušenja pa niso mogli skriti niti sodniki v šovu.

Brez besed je ostala tudi žirantka Alesha Dixon, ko je nastopajoči Alex med dogovorjenim padcem z nogami ujel padajočo Julio.

Poglejte si izjemen nastop dveh akrobatov v šovu Britain's Got Talent, s katerim sta požela svetovno slavo in navdušila mnoge. Bosta z avdicijsko točko navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Če bi jaz bil na njenem mestu po tisti divji roraciji še svojega nosu ne bi našel, tako bi bil "pijan". Plava dama pa je vrhunsko grajeno bitje, za oblizniti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...