Na trgu je navdušil z grškim plesom, nato pa presenečenje! Poglejte, kaj se je zgodilo

Že pred leti je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem je svoj plesni talent sredi trga pokazal moški. Pokazal je svoje veščine ob grškem plesu, a to še zdaleč ni bilo vse, čemur so bili priča številni mimoidoči.

Kmalu po začetku plesa je sledilo presenečenje, ki je vse zbrane pustilo brez besed!

Sirtaki je znamenit grški ples, ki se največkrat izvaja na glasbeno uspešnico iz filma Zorba the Greek, ki je luč sveta ugledala leta 1964.


Andreas Leonidou, Youtube
Prav sirtakija se je lotil moški v video posnetku, ko je na trgu Broadmead v angleškem mestu Bristol navdušil zbrano množico ljudi. Na srečo so celoten ples posneli tudi na kamero!

Moški je v video posnetku sam plesal le nekaj sekund, nato pa so se mu pridružili še mnogi iz občinstva, ki so skupaj z njim pripravili nepozabno presenečenje.

Poglejte si, kako je množica ljudi v mestu Bristol pokazala svoje plesne talente ob sirtaki plesu. Bodo s predstavo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Vedno sem neprimerno bolj spoštoval tiste, ki znajo igrati, ne pa poplesavati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...