Na trgu je navdušil z grškim plesom, nato pa presenečenje! Poglejte, kaj se je zgodilo

Že pred leti je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem je svoj plesni talent sredi trga pokazal moški. Pokazal je svoje veščine ob grškem plesu, a to še zdaleč ni bilo vse, čemur so bili priča številni mimoidoči.

Kmalu po začetku plesa je sledilo presenečenje, ki je vse zbrane pustilo brez besed!

Sirtaki je znamenit grški ples, ki se največkrat izvaja na glasbeno uspešnico iz filma Zorba the Greek, ki je luč sveta ugledala leta 1964.


Andreas Leonidou, Youtube
Prav sirtakija se je lotil moški v video posnetku, ko je na trgu Broadmead v angleškem mestu Bristol navdušil zbrano množico ljudi. Na srečo so celoten ples posneli tudi na kamero!

Moški je v video posnetku sam plesal le nekaj sekund, nato pa so se mu pridružili še mnogi iz občinstva, ki so skupaj z njim pripravili nepozabno presenečenje.

Poglejte si, kako je množica ljudi v mestu Bristol pokazala svoje plesne talente ob sirtaki plesu. Bodo s predstavo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Vedno sem neprimerno bolj spoštoval tiste, ki znajo igrati, ne pa poplesavati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!