Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!

Leta 2012 je na spletu pristal čudovit video posnetek, pri katerem je skupina glasbenikov poskrbela za presenečenje na ulici.

Mimoidoči so bili priča pravemu koncertu, do danes pa je video posnetek na YouTube omrežju dosegel že skoraj 17 milijonov ogledov.

V času, ko zaradi karantene mnogi ostajamo doma, so takšne glasbene predstave prava poslastica za telo in dušo. To je brez dvoma nastop, ki mu je v tem času vredno prisluhniti.

Najprej je v središču Barcelone v Španiji na trgu moški začel z igranjem Beethovnove 9. simfonije, nato so se mu postopoma pridružili še drugi izvajalci. Ob koncu je bil trg poln glasbenikov, ki so za mimoidoče pripravili pravi koncert.

Prisluhnite čudovitemu uličnemu nastopu iz Španije, s katerim so glasbeniki leta nazaj v hipu obkrožili svet. Brez dvoma nastop, ki v težkih časih poskrbi za prijetnost in toplino.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Zanimivo, koliko skritih snemalskih talentov ob takih priložnostih vselej pride na dan, namesto da bi uživali ob ponujenem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!