Na violino je zaigrala pesem skupine Aerosmith: Njen nastop je navdušil mnoge!

Pred tremi meseci je na omrežju YouTube pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nastop komaj 14-letne Karoline Protsenko.

Na violino je zaigrala eno izmed uspešnic skupine Aerosmith, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušila številne ljubitelje glasbe.

Video posnetek, je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 1,4 milijona ogledov, pohvale za nastop pa prihajajo iz vseh koncev sveta.

Karolina Protsenko, ki se je pred leti iz Ukrajine preselila v Združene države Amerike, je tokrat na eni izmed ulic na violino zaigrala uspešnico "I Don't Want To Miss A Thing", ki jo je skupina Aerosmith svetu predstavila leta 1998.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je 14-letna Karolina Protsenko pokazala svoj talent ob igranju violine. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Punca je hudo lepa, violina pa ji očitno tudi ni tuja. Gotovo bi znala na nivoju odigrati kako melodijo, ki bolj gre v uho...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!