Na violino je zaigrala pesem skupine Aerosmith: Njen nastop je navdušil mnoge!

Pred tremi meseci je na omrežju YouTube pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nastop komaj 14-letne Karoline Protsenko.

Na violino je zaigrala eno izmed uspešnic skupine Aerosmith, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušila številne ljubitelje glasbe.

Video posnetek, je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 1,4 milijona ogledov, pohvale za nastop pa prihajajo iz vseh koncev sveta.

Karolina Protsenko, ki se je pred leti iz Ukrajine preselila v Združene države Amerike, je tokrat na eni izmed ulic na violino zaigrala uspešnico "I Don't Want To Miss A Thing", ki jo je skupina Aerosmith svetu predstavila leta 1998.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je 14-letna Karolina Protsenko pokazala svoj talent ob igranju violine. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Punca je hudo lepa, violina pa ji očitno tudi ni tuja. Gotovo bi znala na nivoju odigrati kako melodijo, ki bolj gre v uho...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija