Na vlakcu smrti obkrožil svet: Pri 134 km/h je ujel mobilni telefon neznanca!

Splet je v teh dneh obkrožil nov video posnetek, v katerem je mladenič s svojo potezo v zabaviščnem parku povzročil pravo evforijo širom sveta.

Ko je z dekletom sedel na vlakec smrti, je kamera pred njunimi sedeži posnela trenutek, ko je v zraku ujel mobilni telefon.

Fant na video posnetku je v Španiji obiskal zabaviščni park Port Aventura, tam pa sedel na enega izmed vlakcev smrti. Vožnja se je začela, kmalu pa je sledila prava drama - mobilni telefon enega izmed "potnikov" na vlakcu je padel iz žepa, fant na posnetku pa je telefon uspel ujeti z rokami.

Šlo je za mobilni telefon znamke iPhone X, katerega cena znaša slabih tisoč evrov.

Vlakec smrti se je ob tem gibal s hitrostjo višjo od 130 km/h, še nedavno pa je prav ta vlakec veljal za najvišjega in najhitrejšega. Poglejte si, kakšno izjemno potezo mladeniča so v teh dneh posnele kamere na vlakcu!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Na taki napravi je plastična vrečka pripravnejša od Iphona...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!