Na vodnem skuterju se je dotaknil ladje, podvig ga je skoraj stal življenja

Človeška neumnost več kot očitno ne pozna meja. To dokazujejo tudi številni video posnetki, ki jih ljudje s pridom delijo na spletu.

Enega izmed neumnih podvigov je na kamero posnel tudi fant na vodnem skuterju, ki si je zadal prav posebno nalogo.

V družbi prijateljev se je z vodnim skuterjem podal na vožnjo proti kontejnerski ladji, ki se mu je približevala na morju. Zadal si je namreč nalogo, da se bo ogromne ladje dotaknil, nato pa se s podvigom pohvalil pred prijatelji.

Ladji se je približal, se jo celo dotaknil, nato pa spoznal, kako neumna je bila njegova ideja.

Vodni skuter se mu je ugasnil, sila ladje pa ga je skupaj s plovilom potegnila pod vodo. Na srečo se je uspel rešiti in prižgati svoj vodni skuter, njegova neumnost pa bo za vedno ostala na spletu.

Poglejte si, kakšno dramo je posnela kamera na njegovem telesu!
1
Luka Elsner
Pred 2 meseci
JeklenaPest ti pa si strokovnjak. Skuter mu je ugasnu, ker je iztaknu kljuc z levo roko, ne ker bi mu "motor zalil"
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Saj tale skuterja ne zna voziti. Nekega hudiča je "pumpal" po gasu in ni čudno, da je motor zalil.
Gas je treba držati kolikor mogoče enakomerno. Če je goriva dovolj garant motor ne bo crknil. Kretenček pa je imel srečo, da ga veliki propelerji niso pod vodo potegnili k sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!