Na vodnem skuterju se je dotaknil ladje, podvig ga je skoraj stal življenja

Človeška neumnost več kot očitno ne pozna meja. To dokazujejo tudi številni video posnetki, ki jih ljudje s pridom delijo na spletu.

Enega izmed neumnih podvigov je na kamero posnel tudi fant na vodnem skuterju, ki si je zadal prav posebno nalogo.

V družbi prijateljev se je z vodnim skuterjem podal na vožnjo proti kontejnerski ladji, ki se mu je približevala na morju. Zadal si je namreč nalogo, da se bo ogromne ladje dotaknil, nato pa se s podvigom pohvalil pred prijatelji.

Ladji se je približal, se jo celo dotaknil, nato pa spoznal, kako neumna je bila njegova ideja.

Vodni skuter se mu je ugasnil, sila ladje pa ga je skupaj s plovilom potegnila pod vodo. Na srečo se je uspel rešiti in prižgati svoj vodni skuter, njegova neumnost pa bo za vedno ostala na spletu.

Poglejte si, kakšno dramo je posnela kamera na njegovem telesu!
1
Luka Elsner
Pred 1 mesecem
JeklenaPest ti pa si strokovnjak. Skuter mu je ugasnu, ker je iztaknu kljuc z levo roko, ne ker bi mu "motor zalil"
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Saj tale skuterja ne zna voziti. Nekega hudiča je "pumpal" po gasu in ni čudno, da je motor zalil.
Gas je treba držati kolikor mogoče enakomerno. Če je goriva dovolj garant motor ne bo crknil. Kretenček pa je imel srečo, da ga veliki propelerji niso pod vodo potegnili k sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem