Na železniški postaji doživeli šok, hitri vlak jih je zasul s snegom

Te dni se je znova na spletu razširil video posnetek iz preteklega leta, ki je že takrat bil prava uspešnica.

V njem je avtor Nick Colvin posnel prizor na zasneženi železniški postaji, ob katerem je mnogim zastal dah, čakajoči potniki pa so doživeli hladno presenečenje.

Preteklo leto je v kraju Rhinecliff v New Yorku besnela snežna nevihta Stella, ki je v eni izmed noči s snegom prekrila celotno pokrajino. Sneg je bil seveda tudi na železniških tirih, na eno izmed postaj pa se je odpravil tudi Nick Colvin.

Ta je med prihodom vlaka v roke vzel mobilni telefon, nato pa v počasnem posnetku posnel prizor, ob katerem je ostal brez besed.

Vlak se ob postajališču ni ustavil, ob visoki hitrosti vlaka pa je sneg vrglo na vse strani. Nič hudega sluteči potniki so bili zasuti s snegom, video posnetek pa je na spletu takoj postal uspešnica.

Do danes je nabral že zajetnih 17 milijonov ogledov, kar je le še en dokaz za to, kako poseben je video posnetek pred vami.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep