Najbolj legendarni slovenski posnetki, ki so poskrbeli za dozo smeha

Če se želite dodobra nasmejati, potem ste prišli na pravo mesto!

Slovenski stand-up komik Marko Žerjal je na svojem YouTube kanalu objavil prav poseben video posnetek, v katerem je predstavil in komentiral najbolj legendarne video posnetke iz Slovenije.

Video posnetek je Marko naslovil z "Zgodovina Slomemije", z naslovom pa se je tako dotaknil "memejev", ki so med mladimi vedno zelo priljubljeni.


Marko Žerjal, Youtube / 24ur
Začel je z enim najbolj podcenjenih slovenskih video posnetkov iz leta 2013, ko je v Ilirski Bistrici potekala občinska seja. Takrat je vso pozornost ukradel župan Ilirske Bistrice Emil Rojc, smeha pa med kreganjem ni manjkalo.

Marko je izpostavil tudi posnetek iz Slovenije, ki je nepopisno bizaren, obenem pa tudi precej domač. Posnetek iz veselice naj bi prikazoval našo deželo v eni minuti.

Pozabil ni niti izjave ministrice za okolje in prostor Irene Majcen, dotaknil pa se je tudi video posnetka, v katerem je Slovenka božič praznovala doma. Poglejte si najbolj legendarne video posnetke, ki so zaznamovali Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemPosnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Kužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Zadnjih 20 let se je vsak dan slikal: Poglej, kako je odraščal!