Najbolj legendarni slovenski posnetki, ki so poskrbeli za dozo smeha

Če se želite dodobra nasmejati, potem ste prišli na pravo mesto!

Slovenski stand-up komik Marko Žerjal je na svojem YouTube kanalu objavil prav poseben video posnetek, v katerem je predstavil in komentiral najbolj legendarne video posnetke iz Slovenije.

Video posnetek je Marko naslovil z "Zgodovina Slomemije", z naslovom pa se je tako dotaknil "memejev", ki so med mladimi vedno zelo priljubljeni.


Marko Žerjal, Youtube / 24ur
Začel je z enim najbolj podcenjenih slovenskih video posnetkov iz leta 2013, ko je v Ilirski Bistrici potekala občinska seja. Takrat je vso pozornost ukradel župan Ilirske Bistrice Emil Rojc, smeha pa med kreganjem ni manjkalo.

Marko je izpostavil tudi posnetek iz Slovenije, ki je nepopisno bizaren, obenem pa tudi precej domač. Posnetek iz veselice naj bi prikazoval našo deželo v eni minuti.

Pozabil ni niti izjave ministrice za okolje in prostor Irene Majcen, dotaknil pa se je tudi video posnetka, v katerem je Slovenka božič praznovala doma. Poglejte si najbolj legendarne video posnetke, ki so zaznamovali Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!