Najbolj legendarni slovenski posnetki, ki so poskrbeli za dozo smeha

Če se želite dodobra nasmejati, potem ste prišli na pravo mesto!

Slovenski stand-up komik Marko Žerjal je na svojem YouTube kanalu objavil prav poseben video posnetek, v katerem je predstavil in komentiral najbolj legendarne video posnetke iz Slovenije.

Video posnetek je Marko naslovil z "Zgodovina Slomemije", z naslovom pa se je tako dotaknil "memejev", ki so med mladimi vedno zelo priljubljeni.


Marko Žerjal, Youtube / 24ur
Začel je z enim najbolj podcenjenih slovenskih video posnetkov iz leta 2013, ko je v Ilirski Bistrici potekala občinska seja. Takrat je vso pozornost ukradel župan Ilirske Bistrice Emil Rojc, smeha pa med kreganjem ni manjkalo.

Marko je izpostavil tudi posnetek iz Slovenije, ki je nepopisno bizaren, obenem pa tudi precej domač. Posnetek iz veselice naj bi prikazoval našo deželo v eni minuti.

Pozabil ni niti izjave ministrice za okolje in prostor Irene Majcen, dotaknil pa se je tudi video posnetka, v katerem je Slovenka božič praznovala doma. Poglejte si najbolj legendarne video posnetke, ki so zaznamovali Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!